НАШИЯТ СВЕЖ И РАЗНООБРАЗЕН АСОРТИМЕНТ

Открий всички продукти за ежедневните си нужди на едно място. В МОЯТ МАГАЗИН ще намериш изобилие от основни храни, млечни продукти, колбаси, захарни изделия и други пакетирани храни, напитки.

Важните продукти на една ръка разстояние 

Плодове и зеленчуци

Основни храни

Неслучайно се наричат така - това е основата на всеки дом. Независимо дали готвиш всеки ден или от време на време, няма как без сол, захар, брашно и други важни съставки. На всеки се е случвало поне веднъж да изтича набързо до магазина, докато нещо се задушава тигана, само защото е забравил да зареди някоя подправка. В обектите от веригата МОЯТ МАГАЗИН можеш да разчиташ, че ще откриеш основните храни винаги и то на разумна цена. 
Млечни продукти

Млечни продукти

Открий подбран асортимент от млечни продукти в МОЯТ МАГАЗИН, където качеството и свежестта са на първо място. Нашата разнообразна селекция от топ продукти за твоя ден включва прясно мляко, вкусни сирена, кремообразни кисели млека и масло - всичко необходимо за твоето здравословно меню. Зареди хладилника и тялото си с протеини на изгодна цена.
Млечни продукти

Колбаси

Мезетата - постоянният гост на трапезата ни! Като част от питателна закуска, в допълнение към постно ястие или пък преди основното, колбасите са се превърнали в неотменима част от ежедневието ни. В МОЯТ МАГАЗИН винаги можеш да откриеш колбас по твой вкус - удобно, на две крачки от теб. На тънко или на дебело - ти решаваш.
Захарни и солени изделия

Захарни и солени изделия

Хапва ти се нещо сладко? Или пък солено? Идват неочаквани гости? Няма проблем, защото МОЯТ МАГАЗИН е до теб. Буквално! Избирай от любимите сладки и солени пакетирани храни, ядки и други вкуснотии. Можеш да разчиташ на постоянен арсенал от неща за хрупане в близост до теб.
Безалкохолни напитки

Напитки

Напълни чашата с освежаващ вкус от МОЯТ МАГАЗИН. Ние предлагаме богат избор от безалкохолни напитки, които ще утолят жаждата. От безалкохолни газирани напитки и минерална вода до плодови сокове и студени чайове - тук ще намериш качество и разнообразие, защото знаеш - хидратацията е важна!
А ако ти потрябва нещо за вдигане на настроението - в МОЯТ МАГАЗИН ще намериш бира, вино и други алкохолни напитки.
Виж още
на две крачки
МОЯТ МАГАЗИН близо до теб
Потърси обект на картата.
Виж локациите
НЮЗЛЕТЪР
Актуални предложения
Не изпускай офертите! Получавай ги по имейл.
Абонирай се